fbpx

Et teppe vil endre et helt rom

Mange nedprioriterer tepper i innredningen, men det lønner seg faktisk å investere både tid og penger i et mykt underlag. Et teppe vil gi stua et løft. Det tilfører farge og energi. Gir god atmosfære. Det er mykt å gå på. Tilfører lun varme og hjelper mot dårlig akustikk. Et teppe skaper også sammenheng i rommet. Det binder innredningen sammen. Det gir behagelig ro for øyet.

Teppet som løfter stua

Så hvordan velger man riktig teppe? Om du vil tilføre varme og binde rommet sammen, kan du gå for et dust og stort teppe under sofagruppen. Eller ønsker du et teppe til et umøblert sted? Da ville vi valgt et markant teppe som krever litt oppmerksomhet.

Vi anbefaler selvsagt et unikt teppe.  Et håndknyttet teppe gir personlig preg. Det står høyt på lista nå. Vi ønsker oss særpreg og det kan du lese mer om i Min Mote.
Vintageteppet går aldri av moten. Det er en trygg investering. Du blir bare mer og mer glad i disse teppene. Det er rett og slett en kjærlighetshistorie.

Vintage berbertepper fra Marokko

Vi elsker vintage berber-tepper. Fra de duse til de fargesterke. Det er smak og behag. Vi har hele spekteret. I nettbutikken finner du både små og store tepper. Alle med en historie! Vevd av berbere til bruk i eget hjem. Så selges de på lokale markeder, der vi plukker dem opp. Du finner aldri to like. Hvert eneste teppe er håndplukket av oss.

Teppene varierer fra floss til korthåret. De forteller en historie gjennom fargevalg og berbersymbolikk. Det er dette som gjør vintage berberteppene så spennende. Samtidig som fargene gir stua energi, varme og personlig uttrykk.

Gi stua særpreg

Om du er redd for farger og ønsker noe mer nøytralt, så anbefaler vi våre lyse ulltepper.

Beni ourain tepper

Disse såkalte nomadeteppene er regnet som originalt marokkansk håndverk. De er tidløse, myke og langhårede.

Hus og hjem: Hvordan velge teppe?

De ble tradisjonelt laget for å holde varmen i fjellene i de kalde vintermånedene. Og vi garanterer at de vil holde deg varm på beina gjennom vinteren! Vi har to ulike typer. Det mest kjente marokkanske Beni ourain teppet og det mer eksklusive Beni Mrirt teppet. Sistenevnte er enda tykkere og tettere i veven. Begge disse teppene kan bestilles på mål og er perfekte tepper under sofaen. Det gir et behagelig og luksuriøst uttrykk.

Se vårt utvalg av marokkanske tepper i nettbutikken!