fbpx

OM OSS

COSA er opptatt av å vedlikeholde gamle håndverkstradisjoner, sikre kvinner et levebrød og formidle fantastiske tepper til det norske markedet.

COSA ble etablert i 2018 etter å ha jobbet med kvinner i ulike, internasjonale bistandsprosjekt. Å se med egne øyne hva inntekt betyr for kvinner gjør inntrykk. Når de samme kvinnene vever verdens vakreste tepper er det en sann glede å kunne bidra!

I Marokko, der alt startet, finner vi vintage berbertepper. Fargerike, sjarmerende og helt unike. Vi samarbeider også med kooperativer som supplerer oss med Beni Ourain og Beni Mrirt tepper. Disse lages på mål og farge. Kooperativene sørger for inntekt og rettigheter til kvinner på landsbygden i Marokko.

I Tyrkia samarbeider vi med en liten familiebedrift. Her finner vi unike vintagekelimer vevd i håndspunnet ull. Fantastisk håndverk!
Etter en reise i India utvidet vi kolleksjonen med såkalte Bespoke rugs. Altså skreddersydde tepper i jute og/eller ull av høy kvalitet. Tidløse tepper, gjerne i store størrelser.

Vi reiser og plukker ut alle våre vintagetepper selv. Hos Cosa finner du dermed noe så sjeldent som et håndplukket utvalg kvalitetstepper.

Takk for at dere handler hos oss!

Hege og COSA

Hege@cosa.no
Tel: 922 35 560