fbpx

Vi har lenge drømt om å utvide nettbutikken med flere ulike produkter. Endelig har vi kommet i gang! Vi er i den spede begynnelse, men har fått på plass ulike puter, sengetøy med håndbroderte sømmer, keramikk fra Yellow and Drew, eksklusive pledd i håndhevd cashmere og duker sydd i lin fra Chelsea Textiles.

 

Fellesbetegnelse på våre interiørprodukter er håndverk. Vi har tatt inn vår første puff. En tidløs sak i naturhvit ull. Ferdig fylt. Puffen er bestillingsvare og leveres rett på døren din. Putene er alle sydd av håndvevde materialer. Sengetøyet er broder av kvinner som ikke kan lese eller skrive, men som gjennom en organisasjon får muligheten til å lære et håndverk. Keramikken fra Yellow and Drew har vi designet selv, men den er laget av dyktige pottemakere i Marokko. Pleddene! De er fra en annen verden (og det er prisen også). Du kan velge i to eller tre lags håndhevd cashmere. Jeg lover deg at du aldri har sett noe finere:-) Cashmerepleddene er bestillingsvare og priser varierer fra 9900,- til 15500,-

Lindukene er sydd av Sisters in Business, som er et jobbskaper initiativ for å få innvandrerkvinner ut i arbeid. Dukene kommer i tre ulike farger og vil garantert gi deg masse glede!

 

Ta en titt i nettbutikken og se om du finner noe du liker da vel!

 

Foto: Sengetøy: Filippa Tredal for Bonytt. Stylist Tone Kroken. Alle André bilder er tatt av Cosa.