fbpx

Visste du at du kan bestille Beni ourain tepper på ønsket mål og farge? De såkalte nomadeteppene er nydelige i de fleste interiører. Glamorøse og tidløse, og holder deg garantert varm på beina gjennom høsten og vinteren.

Myk og digg Beni Ourain i 100% ull. Knyttet for hånd som alle våre marokkanske tepper!

Beni ourain tepper er klassiske ulltepper i høy kvalitet. Tradisjonelt kommer de i naturfarget ull med brune ruter, men i dag kan man velge og vrake i farger og få dem spesialbestilt på mål.

Stort og mykt ullteppe som løfter hele interiøret! Beni ourain er håndknyttet i Marokko.

Tidløst og vakkert Beni Ourain teppe. Knyttet for hånd i ren ull som alle våre marokkanske tepper.

Beni ourain tepper er regnet som originalt marokkansk håndverk. De er vevd for hånd i ull som gjerne farges naturlig og dekoreres med symmetrisk mønster. Beni Ourain teppene er myke og fluffy. Etter berbertradisjon har teppene kun frynser på den ene siden. Teppene ble knyttet for å holde nomadefolket i Atlasfjellene varme gjennom de kalde vintrene. Både som underlag og dyne.

Vi tilbyr deg skreddersydde Beni Ouraintepper i ulike størrelser og farger. Ta kontakt, så hjelper vi deg med drømmeteppet!

Vakkert Beni Ourain teppe i myk ull. Dette marokkanske teppet er knyttet for hånd i kongeblått og hvitt.

Nydelig Beni ourain teppe vevd for hånd i ren ull. klassisk og passer fint inn i alle innredninger.

Stort Beni Ourainteppe. Helt fantastisk i tykk ull. Stort og mykt med en nydelig rødfarge på designet. Klassik med en moderne vri. Unikt!