fbpx

Vi er klar for POP-UP Shop i Trondheim! Vi har vært i Marokko og håndplukket tepper, redesignet puter, fått påfyll på den håndlagde keramikken fra Yellow and Drew og tatt inn kimonoer med blockprint fra India. Dette vil du ikke gå glipp av!

Et kurert utvalg

Fredag 5. November til søndag 7. November finner du oss hos SHINE i Thomas Angels gate 10b. Utvalget vårt er nøye kuratert. Alle varene er håndplukket av oss.

Marokkanske tepper kommer i mange ulike former, farger og størrelser. Til Trondheim har vi med oss både vintage berbertepper som har patina, ofte litt «bust» og tonnevis av sjarm. Et slikt teppe vil kunne gjøre underverker i interiøret ditt. Vi tar også med oss et lite utvalg Boucherouite tepper som er brukstepper, den marokkanske filleryen. Disse veves freestyle og kan være ganske crazy i både farger og mønster. Et skikkelig statement teppe! Hvor vågal tør du å være?

  

 

 

 

 

Kelimer

Vi kommer også med noen kelimer, i sarte fine farger og mønstre. Kelimteppene er , i motsetning til vintage berber og boucherouitetepper, flatvevde. Vintage og kommer med patina.

 

 

Beni ourain tepper

Et par Beni ourain tepper blir også med oppover til Trondheim. De er floss, tykke og myke. Teppene veves av kvinner som er tilknyttet et kooperativ der de får en tilpasset arbeidshverdag og en rettferdig lønn. Alle teppene er knyttet for hånd og de vil holde deg varm på beina i et helt liv.

Nå har du fått en bitteliten smakebit på hva som kommer av tepper – blir mange, mange flere. I tillegg kommer håndlaget keramikk. Denne lages i manuell prosess av pottemakere i Marokko. Den hvite leiren er fra Italia og fargene som blåses på har vi brukt lang tid på for å finne de riktige nyansene.

Oh the joy!

Et godt julegavetops! Salatboller, serveringsfat og snacksboller er alle takknemlige gaver under treet.

Vi sees I Trondheim:-)