fbpx

Vi har fått inn flere nye tepper til begjær! Klassiske Beni Ourain, eksklusive Beni Mrirt, Boucherouiter og en fantastisk Azilal.

Nye tepper i nettbutikken

Beni M´rirt tepper er en eksklusiv utgave av Beni Ourain. Teppet er langt tykkere og tyngre, mens mønsteret er dypere ned i teppet. Det handler om teknikk og denne type teppe tar usedvanlig lang tid å veve. 100% ull, vevd for hånd. Nydelig, luksuriøst og mykere enn mykest. Vanessa Rudjord har et helt fantastisk Beni Mrirt teppe på kontoret sitt, se hvor lekkert det er HER. En investering for livet! Teppene er mer kostbare enn Beni Ourain-teppene. Det ligger nå tre uimotståelige tepper og venter på deg i nettbutikken. Klikk på bildet for produktinfo.

Et usedvanlig vakkert teppe vevd for hånd i Marokko. Hvitt på hvitt i tykk, myk ull. Tidløst og elegant i de fleste interiører.  Luksuriøst Beni Mrirt teppe vevd for hånd i Marokko.

Vakkert og eksklusivt Beni Mrirt teppe. Vevd for hånd i Marokko i tykk og myk ull. One of a kind!

Beni Ourain-tepper

Vi har også tatt inn flere nydelige Beni Ourain-tepper. De er myke, tykke og vevd for hånd i kvalitetsull. Se bare her!

Kult og unikt Beni Ourainteppe med design i mørkeblå. One of a kind!  Klassisk Beni Ourainteppe vevd for hånd i Marokko. Tidløst, tykt og mykt. Passer inn e de fleste interiører.

Nydelig Beni Ourainteppe i myk og tykk ull. Vevd for hånd. Hvit på hvit.

Sjekk ut Beni Ourain for flere tepper! Du finner garantert noe du vil like:-)