fbpx

Nå er det lagt ut masse spennende nyheter i nettbutikken. Tirsdag er alle nye marokkanske tepper på plass og her er det første mann til mølla som gjelder. Alle teppene er helt unike. Vevd for hånd i nydelige materialer – denne gangen samtlige i 100% ull. Du vil finne flere nye Beni Ourain tepper, både tradisjonelle og et par litt utradisjonelle, som en såkalt M´rirt og en Beni Ourain som er vevd i samme teknikk som en M´rirt. Dette er mer eksklusive utgaver av det populære nomadeteppet og er langt tykkere og tyngre.

cosa-mrirt-teppe-beni-ourain  cosa-marokkanske-tepper

Marokkanske tepper: Beni Ourain

I nettbutikken vil du også finne klassiske Beni Ourain. De er tykke og lukseriøse og passer perfekt inn i våre skandinaviske hjem. Hvis du er på utkikk etter en Beni Ourain, men ikke finner riktig størrelse eller ønsker en annen farge på designet, så ta kontakt. Disse teppene kan lages på bestilling – du kan stort sett få akkurat det du drømmer om!

cosa-marokkanske-tepper cosa-marokkanske-teppercosa-beni-ourain-400_x_300_cm

Marokkanske tepper: Azilal

Nyheter i denne omgang er også flere små Azilal matter, samt et par store. Disse teppene er lekne, men likevel tidløse. Vevd i 100% ull, mens motivet er vevd inn i bomull. Friske farger kjennetegner dem. Mattene er ca 140 x 90 cm store og passer inn i de aller fleste rom.

cosa-marokkanske-tepper cosa-marokkanske-tepper

Marokkanske tepper: Kelim

Kelimer er nytt på nettsiden og per i dag finner du et par stykker. De er begge på ca 300 x 200 cm. Ettersom denne type teppe er lettere og mer flat-vevde enn de andre marokkanske teppene på siden vår passer de ypperlig under et spisebord – eller akkurat der du vil selvsagt.

cosa-marokkanske-tepper cosa-marokkanske-tepper

Gå inn på nettsiden og se hele utvalget. Du vil finne flere morsomme vintagetepper på siden også, både vintage Berber tepper i 100% ull og Boucherouite tepper som er laget av materialer veverskene har for hånden. Samtlige er helt unike og alle lages for hånd av kvinner i Marokko.

Vi har stor variasjon i farger og størrelser. Og som sagt, om du ønsker deg noe helt spesielt så vil vi forsøke å finne drømmeteppet for deg.