Flat Preloader Icon

Vi har vært i Marrakech og plukket ut masse fantastiske tepper igjen! En deilig reise i 31 grader og sol. Alt blir sterkere i sånt vær. Fargene, lydene og luktene. Og ikke minst teppenen! Og da vi endelig fikk baggasjen etter tre dager i Marokko var lykken komplett;-)

Cosa marokkanske tepper i Marrakech

Riad Kasbah

Vi startet oppholdet med to overnattinger på Riad Kasbah. Gjestehuset ligger i medinaen, svært sentralt og enkelt i forhold til å komme seg nærmest mulig i en taxi på kvelden. Riad Kasbah er et typisk Instagram hotell og det var hektisk fotovirksomhet rundt bassenget. Gjestehuset har nydelige fellesområder, god og personlig service, og enkle rom.

Cosa innkjøp av marrokanske tepper i Marrakech

For en drøy 1000-lapp får du vakre omgivelser, sentral beliggenhet og frokost. Slett ikke verst!

Cosa innkjøp av marrokanske tepper i Marrakech

Marokkanske tepper

Dagene går stort sett med til innkjøp av tepper. Berber m´guild vintage tepper, Beni Ourains og vintage boucherouites. Snakk om valgets kvaler!

Cosa marokkanske tepper Berber m´guild  Cosa marokkanske tepper Berber M´guild  Cosa marokkanske tepper Berber M´guild

Shopping i Marrakech er noe av det beste jeg vet. Tepper, keramikk, putetrekk, håndklær, bokmerker, antikviteter – you name it! For klær og tilbehør må man gjerne ut av medinaen og inn i den moderne bydelen. For fine tunikaer og bluser er det verdt å ta turen til Majorelle og Concept 33. Her finnes tradisjonelle marokkanske produkter i moderne drakt laget av lokale designere. Smykker, interiør og klær. Anbefales!

Dar Rhizlane

Etter et par dager med innkjøp av tepper, sjekket vi oss inn på et av mine favoritthoteller, Dar Rhizlane. En oase i Hivernage, den moderne byen. Litt mer kostbart, men så absolutt verdt å slappe av etter noen dager i den travle medinaen.

Cosa marokkankse tepper i Marrakech  Cosa marokkanske tepper i Marrakech

Boucherouite tepper

Nye Boucherouite tepper handler jeg i Ourika, som ligger en liten halvtime utenfor Marrakech. Lette, fargerike bomullstepper som passer perfekt i et sommerhus, på badet, soverommet. Overalt egentlig.

Cosa i Marrakech. Innkjøp av marokkanske tepper  Cosa i Marrakech. Innkjøp av marokkanske tepper.

Teppene legges ut på nettsiden i løpet av april. Masse fint, kan nesten ikke vente med å vise frem de nyeste innkjøpene!